Kategori - pubertetenim


Penis är liten och har aldrig haft en våt dröm fram till 23 års ålder, pubertetenim - 2018

Hej, mitt dok är 23, men jag har aldrig drömt. Min melamin är väldigt liten. Som om det saknas hormoner, vad tycker du om medicinen? Dok. Och jag känner mig också sämre. Tack så mycket, herr tack! Hej Rasya, Vanligen förekommer våta drömmar vid puberteten, som är ungefär 13 år, där mankroppen börjar producera hormonet testosteron och testiklarna börjar producera spermier. Testiklarna bör

Läs Mer
har inte haft en våt dröm i en ålder av 14 år, pubertetenim - 2018

På natten vill jag fråga, jag är 14 år gammal men jag har inte haft en våt dröm, men jag har bara fint hår på könsorganen och ljudet har förstorat andra tecken, det finns ingen docka, är jag puberteten? Tack Abdul Hamid för frågan. Våta drömmar är faktiskt ett tecken på primär (primär) puberteten hos män. Sekundär pubertete

Läs Mer
Typer av hållare, tand - 2018

Doc, vill du fråga, finns det en hawleyhållare utan en akrylplatta? för att jag då hade sett någon utan en akrylplatta. tack "" Hej Xxmaine, Retainer är ett verktyg för att behålla positionen för en fast tand snyggt och förbättras inte som tidigare. Hållaren som användes efter omröringsbehandling är fullständig. För att tänder

Läs Mer
varikokelintim male

Knölar i testiklarna

Knölar i testiklarna, varikokelintim male - 2018

God eftermiddag Doc, i min testis finns klumpar vänster och höger men det finns inga symptom som jag alls känner .. är det hur handlaren arbetar? kan ACE MAXS urtemedicin ta bort klumpen ... "" Hej Fery, Testis är en del av det manliga reproduktionsorganet. Normalt är ett antal testiklar förpackade i en scrotum eller en testikelomslag. Du be

Läs Mer
Lägre buksmärtor i en ektopisk graviditet, ektopisk graviditet - 2018

varför har ektopisk graviditet magsmärta i botten? " Hej Fitria, tack för att du frågar på.com Ektopisk graviditet uppstår när det befruktade ägget har implantering på annat ställe än livmodern. Under normala förhållanden kommer det befruktade ägget att uppleva implantation i livmodern. Den vanligas

Läs Mer
Bröstvårtan har ett ungt ben, bröstcancer - 2018

God kväll doc Jag vill fråga hur kommer på mina bröstvårtor till höger om att det finns ett ungt ben, doc, om det trycks, det känns och när min ank suger jag också skadar dockan problemet är att bita min ank när benen är ... Vänligen jwb ja doc .. tack. "" God morgon, tack för att du frågar. Bröst består

Läs Mer