Skoliosbehandling


Ursäkta, jag vill fråga, jag är en skoliärlidare sedan runt sjätte klassen och jag ser bara karaktäristiken för "1 högskolepoäng och jag fick bara reda på att sjukdomen som jag upplevde av en lärare i 2 gymnasieskola kontrollerades när jag sa till honom" till föräldrarna efter att ha gått hem från skolan och omedelbart rådfrågade läkaren tills jag ville bli opererad och jag vägrade operation, och när jag promenerade behandlades det bara med simning tills jag äntligen hittade personer som kunde återhämta sig traditionellt / alternativt (som i massage) och efter det har det börjat glida

Ursäkta, jag vill fråga, jag är en skoliärlidare sedan runt sjätte klassen och jag ser bara karaktäristiken för "1 högskolepoäng och jag fick bara reda på att sjukdomen som jag upplevde av en lärare i 2 gymnasieskola kontrollerades när jag sa till honom" till föräldrarna efter att ha gått hem från skolan och omedelbart rådfrågade läkaren tills jag ville bli opererad och jag vägrade operation, och när jag promenerade behandlades det bara med simning tills jag äntligen hittade personer som kunde återhämta sig traditionellt / alternativt (som i massage) och efter det har det börjat glida ut utsprånget och doktorn rekommenderar behandling minst en gång i månaden, men bara en behandling, eftersom avståndet är långt borta, och doktorn ger en "lätt till självbeteende" -rörelse men efter att den inte återvänt till behandlingen verkar översättaren bli värre. för att fråga om en läkares råd? ""

Hej Rudi, Scoliosis är ett tillstånd där ryggraden innebär onormal sidokurvatur.

Hantering av skolios utförs enligt svårighetsgraden. I allmänhet delas svårighetsgraden av skolios i:

  • ljus: 10-25 grader
  • måttlig: 25-40 grader
  • vikt:> 40 grader
Behandling för skolios innefattar:
  • observation / övervakning, särskilt i mild skoliäring i ung ålder som fortfarande växer ben
  • medicin bara för att minska smärta om det finns och är nödvändigt
  • rehabilitering av ryggraden / ryggraden med vissa övningar och rörelser och förbättring av hållning
  • använd buffert
  • kirurgi, särskilt hos patienter med svår skolios eller progressiv kvalitetsförbättring.
Vi rekommenderar att du konsulterar det här ytterligare med en ortopedisk läkare, vanligtvis kommer det också att konsulteras med en medicinsk rehabiliteringsspecialist. Läs mer på följande länk: Skolios. Så jag kan säga, förhoppningsvis användbart. "

Rekommenderas