Effekt av bröstklem på bröststorlek


doc, är det möjligt att klämma bröstet själv, kan det vara stort? och är det ofta fel att klämma under onani? "" God eftermiddag, tack för att du frågar. Bröst är en del av en kvinnas kropp som är strukturellt sammansatt av bröstkörtlar, blodkärl, nervändar, bröstvårtor, muskler och fettvävnad som framgår av figuren nedan. Så att faktiskt be

doc, är det möjligt att klämma bröstet själv, kan det vara stort? och är det ofta fel att klämma under onani? ""

God eftermiddag, tack för att du frågar. Bröst är en del av en kvinnas kropp som är strukturellt sammansatt av bröstkörtlar, blodkärl, nervändar, bröstvårtor, muskler och fettvävnad som framgår av figuren nedan.

Så att faktiskt bestämmer storleken på en kvinnas bröst är fettvävnaden ( fettvävnad / fett ) som ligger bakom det. Krama bröstet ökar inte nödvändigtvis bröstets storlek direkt. Bröst kan förstoras om fettinnehållet ökar på grund av hormonella influenser, såsom under menstruation eller graviditet, och tillfälligt när det uppstår på grund av ökat blodflöde. Även om det kan finnas många artiklar och åsikter som anger att brösten kan förstora med vissa massagetekniker eller genom att använda vissa krämer, har detta inte tillräckligt med bevis för att stödja genom forskning så att den inte kan vara helt tillförlitlig.

Medan vanan att klämma bröstet medan man onanerar är inte något fel, särskilt eftersom bröst är en av de känsliga delarna av kvinnor som spelar en roll i sexuell aktivitet och kan öka sexuellt nöje för vissa kvinnor när de pressas. Det är allt, förhoppningsvis användbart.

dr. Amadeo D. Basfiansa

"

Rekommenderas