Den bästa kirurgiska metoden för att behandla hemorrojder


Alo dok, jag var hemorrojder den 5: e efter en vecka efter att jag födde mitt andra barn (av kejsarsnitt) var hemorrojderna återkommande och värre även nu var varje kapitel blödande. har varit hos en allmänläkare med anfar medicin och smärtstillande medel. smärtan var något löst efter att ha tagit medicinen men tarmblodet var fortfarande blödande och ömt runt anusen. med sådana

Alo dok, jag var hemorrojder den 5: e efter en vecka efter att jag födde mitt andra barn (av kejsarsnitt) var hemorrojderna återkommande och värre även nu var varje kapitel blödande. har varit hos en allmänläkare med anfar medicin och smärtstillande medel. smärtan var något löst efter att ha tagit medicinen men tarmblodet var fortfarande blödande och ömt runt anusen. med sådana förhållanden är kirurgi det bästa sättet, Doc? och vilken arbetsmetod är bäst för mig? tack. ""

Godnatt

Hemorrojder är utsprång / utvidgning av blodkärlen runt anusen. Placeringen av hemorrojder kan delas in i 2, nämligen:

  • Interna hemorrojder (utvidgning av blodkärl i insidan av anus)
  • Externa hemorrojder (utvidgning av blodkärl i den yttre delen av anus)

Det som ofta finns är inre hemorrojder. I ditt fall är möjligheten inre hemorrojder eftersom det har en blodig tarmhistoria utan klumpar. Dessa inre hemorrojder kan delas upp i flera nivåer:

  • Steg 1: KAPITEL blöder, utan protrusion ut ur anusen
  • Steg 2: KAPITEL blöder, det finns ett utstick ut ur anuset, kan gå in i sig själv
  • Steg 3: KAPITEL blöda, det är ett utsprång ur anuset, det måste hjälpas med hand så att det kan komma in igen
  • Steg 4: KAPITEL blöda, det är ett utsprång ur anuset, kan inte återvända.

Mitt råd är att kunna rådgöra med en kirurg i förväg, så att du kan ta reda på vilken nivå dina hemorrojder och vilken operation som är lämplig för dina hemorrojder, så att dina hemorrojder kan behandlas ordentligt. Några operationer som kan göras i fall av hemorrojder:

  • Bundet med ett slags gummi som sedan släpps
  • Injicerat med hjälp av ett slags medicin för att krympa blodkärlen (kan upprepas)
  • Kirurgi att skära och binda de dilaterade blodkärlen.

Mitt råd är att kunna diskutera lämpliga driftsmetoder för ditt ärende, både fördelarna och nackdelarna, så att de erhållna resultaten kan tillgodose och lösa ditt problem.

Så mycket information från mig, förhoppningsvis användbart

Dr Anthony

"

Rekommenderas