Varför är det en kalvsmärta efter jogging?


Alo Doc, jag är 28 år gammal, 165 cm lång, väger 62 kg Vad är orsaken till min kalvsmärta i bilden nedan (exakt i den cirkulerade delen)? Förra året ville jag börja jogga en rutin varje morgon i öppet runt komplexet, men kalvsmärtorna var alltid ett hinder, kalvsmärtan uppstod efter en månad med att starta jogging, så att lusten alltid stannade där, det tog 1-2 månader att lindra smärtan genom att ge en lapp för en vecka och sedan lämna den tills det läker av sig själv. I år vill jag gå ti

Alo Doc, jag är 28 år gammal, 165 cm lång, väger 62 kg Vad är orsaken till min kalvsmärta i bilden nedan (exakt i den cirkulerade delen)? Förra året ville jag börja jogga en rutin varje morgon i öppet runt komplexet, men kalvsmärtorna var alltid ett hinder, kalvsmärtan uppstod efter en månad med att starta jogging, så att lusten alltid stannade där, det tog 1-2 månader att lindra smärtan genom att ge en lapp för en vecka och sedan lämna den tills det läker av sig själv. I år vill jag gå tillbaka till jogging igen, men kalvsmärtan återkommer efter ungefär en månad med jogging, äntligen är lusten att jogga stoppad igen, nu värkar min kalv på mitt vänstra ben under förra året på min högra fot. Jogging-scenen Jag börjar alltid med knä och anklar, efter en normal promenad och sedan gå 5-8 minuter, börja sedan jogga ett litet steg och fortsätt jogga, försök alltid varje steg med jogging att hålla benet alltid platt (inte hälen atopun framsidan av handflatan), efter jogging av bensträckan. För ca 2 månader sedan kontrollerade jag totalt kolesterol och resultatet var högt 278 mg / dl, så jag vill jogga regelbundet medan du svävar långt bort om det inte finns någon säker och hälsosam rutt på grund av den stora föroreningen av huvudstaden, så: - Vad orsakar kalvsmärta? - Vad är andra alternativa sportar som är kraftiga nog att minska kolesterol förutom jogging, cyklar, simning? ""

d'Ace
27 juli 2018 kl 08:33

Alo Doc, jag är 28 år, 165 cm hög, väger 62 kg

Vad orsakar kalvsmärta i bilden nedan (exakt i den cirkulerade delen)?

Förra året ville jag börja jogga en rutin varje morgon i öppet runt komplexet, men kalvsmärtorna var alltid ett hinder, kalvsmärtan uppstod efter en månad med att starta jogging, så att lusten alltid stannade där, det tog 1-2 månader att lindra smärtan genom att ge en lapp för en vecka och sedan lämna den tills det läker av sig själv.

I år vill jag gå tillbaka till jogging igen, men kalvsmärtan återkommer efter ungefär en månad med jogging, äntligen är lusten att jogga stoppad igen, nu värkar min kalv på mitt vänstra ben under förra året på min högra fot.

Jogging-scenen Jag börjar alltid med knä och anklar, efter en normal promenad och sedan gå 5-8 minuter, börja sedan jogga ett litet steg och fortsätt jogga, försök alltid varje steg med jogging att hålla benet alltid platt (inte hälen atopun framsidan av handflatan), efter jogging av bensträckan.

För ca 2 månader sedan kontrollerade jag totalt kolesterol och resultatet var högt 278 mg / dl, så jag vill jogga regelbundet medan du svävar långt bort om det inte finns någon säker och hälsosam rutt på grund av den stora föroreningen av huvudstaden, so:

- Vad orsakar kalvsmärta?

- Vad är andra alternativa sportar som är kraftiga nog att minska kolesterol förutom jogging, cyklar, simning?

Tyvärr, här är bilden för positionen för den drabbade kalvdelen:

"

Rekommenderas