Typer av hållare


Doc, vill du fråga, finns det en hawleyhållare utan en akrylplatta? för att jag då hade sett någon utan en akrylplatta. tack "" Hej Xxmaine, Retainer är ett verktyg för att behålla positionen för en fast tand snyggt och förbättras inte som tidigare. Hållaren som användes efter omröringsbehandling är fullständig. För att tänder

Doc, vill du fråga, finns det en hawleyhållare utan en akrylplatta? för att jag då hade sett någon utan en akrylplatta. tack ""

Hej Xxmaine,

Retainer är ett verktyg för att behålla positionen för en fast tand snyggt och förbättras inte som tidigare. Hållaren som användes efter omröringsbehandling är fullständig. För att tänderna ska vara snygga efter att dibehel inte återvänder som början behövs ytterligare underhåll med kvarhållare som kan ske på lång sikt. Ju längre användning av en hållare är sannolikt att stavas vidare. Men det måste förbli på tandläkarens rekommendation.

Det finns flera typer av behållare nämligen:

  • Hawley hållare

  • Tydlig hållare

  • Fast hållare

Retainer är unik och individuell eller tillverkad speciellt enligt tandläkarens tillstånd hos varje patient. Generellt kommer läkaren att göra en mögelform eller modell av patientens tänder för att göra rätt hållare. Valet av hållartyp kommer också att anpassas till patientens eget tillstånd. Därför föreslår jag att du kontaktar tandläkaren direkt angående behandling med denna behållare.

Här är artiklar relaterade till ämnet för din fråga:

hållare

Tack och förhoppningsvis hjälp,

dr. Devika Y

"

Rekommenderas