Kategori - orala hälso-svampinfektioner


orala hälso-svampinfektioner

Hantering av vita och tjocka tungor

Hantering av vita och tjocka tungor, orala hälso-svampinfektioner - 2018

Doc, jag vill fråga, jag är en 21-årig kvinna. Det har varit mer än 3 månader att min tunga är vit och tjock. Först fick jag leucorré och jag fick metronidazol i 6 dagar i början. Jag var inte uppmärksam på min tungas färg eftersom jag använde medicinen, den vita tungan och tbalen efter att användningen av läkemedlet var färdig att inte återhämta sig. När jag gick til

Läs Mer
Sjukdom med symtom på bränning och ömhet vit tunga, orala hälso-svampinfektioner - 2018

Salam doc, för 3 dagar sedan var min mun vit i slutet och öm. Men nu börjar min övre läpp smärta och ser torr ut, min tunga syns också röda fläckar och det känns som att utsättas för varmt vatten. Vad är diagnosen, doc? Tack "" Hej! Det finns många villkor som kan orsaka att tungan utsätts för varmt vatten. Lokala problem

Läs Mer
orala hälso-svampinfektioner

Vita fläckar runt halsen och tonsiller

Vita fläckar runt halsen och tonsiller, orala hälso-svampinfektioner - 2018

hej dok, från och med den senaste månaden såg min hals några vita fläckar och sedan mer och mer tills diamandel och botten i halsen men jag kände inte droppsmärtan, vad är sjukdomen, eller hur? tack docka "" Hej syster Putrimus, vita fläckar runt halsen och tonsiller kan vara: Detritus, resterande bakterier och skräp eller resterande ämnen från tonsillerna, mjuka vita vittor, uppstår ur tonsillerna. Det orala c

Läs Mer
Typer av hållare, tand - 2018

Doc, vill du fråga, finns det en hawleyhållare utan en akrylplatta? för att jag då hade sett någon utan en akrylplatta. tack "" Hej Xxmaine, Retainer är ett verktyg för att behålla positionen för en fast tand snyggt och förbättras inte som tidigare. Hållaren som användes efter omröringsbehandling är fullständig. För att tänder

Läs Mer
varikokelintim male

Knölar i testiklarna

Knölar i testiklarna, varikokelintim male - 2018

God eftermiddag Doc, i min testis finns klumpar vänster och höger men det finns inga symptom som jag alls känner .. är det hur handlaren arbetar? kan ACE MAXS urtemedicin ta bort klumpen ... "" Hej Fery, Testis är en del av det manliga reproduktionsorganet. Normalt är ett antal testiklar förpackade i en scrotum eller en testikelomslag. Du be

Läs Mer
Lägre buksmärtor i en ektopisk graviditet, ektopisk graviditet - 2018

varför har ektopisk graviditet magsmärta i botten? " Hej Fitria, tack för att du frågar på.com Ektopisk graviditet uppstår när det befruktade ägget har implantering på annat ställe än livmodern. Under normala förhållanden kommer det befruktade ägget att uppleva implantation i livmodern. Den vanligas

Läs Mer
Bröstvårtan har ett ungt ben, bröstcancer - 2018

God kväll doc Jag vill fråga hur kommer på mina bröstvårtor till höger om att det finns ett ungt ben, doc, om det trycks, det känns och när min ank suger jag också skadar dockan problemet är att bita min ank när benen är ... Vänligen jwb ja doc .. tack. "" God morgon, tack för att du frågar. Bröst består

Läs Mer