hur man bär en 3 månad gammal bebis


god eftermiddag doc. Jag vill fråga ... kan du använda en kängurubärare i 3 månader? " Hej Ellgar Rylian, tack för frågan Känguruens eller slingens slinga är av olika slag. Vissa typer av känguru sling kan även användas för att bära ett nyfött barn. Det viktigaste du bör tänka på när du väljer en kängurubärare är om slingan kan underlätta placeringen av fötterna som är säkra för barnet. Om du vill bära en liten b

god eftermiddag doc. Jag vill fråga ... kan du använda en kängurubärare i 3 månader? "

Hej Ellgar Rylian, tack för frågan

Känguruens eller slingens slinga är av olika slag. Vissa typer av känguru sling kan även användas för att bära ett nyfött barn. Det viktigaste du bör tänka på när du väljer en kängurubärare är om slingan kan underlätta placeringen av fötterna som är säkra för barnet. Om du vill bära en liten bebis eller en bebis vars huvud inte är upprätt, måste du också vara uppmärksam på huruvida slingan har ett huvudpåtryck eller inte.

En normal och hälsosam ställning för barnets fötter är positionen av en grod fot, vilket är en position där båda fötterna öppnar sig naturligt med en ljumsk och en böjd lulut. Att tvinga barnets fötter att stänga och räta ut barnets fötter är något som kan orsaka störningar i barnets ben, så att barnslingan idealiskt kan underlätta barnets fötter att vara öppen som en grodans fötter. Men det bör noteras om barnets fötter inte har kunnat öppna sig, bör du inte vara tvungen att öppna bred. Var uppmärksam på din babys komfort när du håller.

Följande är några av ställningarna för en hälsosam och ohälsosam baby:

Ställning av ohälsosamma baby fötter

Ställning av en hälsosam bebis fötter

Ställning av ohälsosam slinga

Ställning av en hälsosam slinga

Ställning av ohälsosam slinga

Ställning av en hälsosam slinga

Det är vad jag kan informera dig, förhoppningsvis användbart

dr. Irna Cecilia

"

Rekommenderas