FoodPro Preloader

Kategori - klumpar av lymfkörtlar


klumpar av lymfkörtlar

Klumpar på öronen och armhålorna

Klumpar på öronen och armhålorna, klumpar av lymfkörtlar - 2018

Night Doc, jag vill fråga. I mitt högra öra verkar insidan ha en klump och det känns smärtsamt, och på öronlocket (runt örhängeområdet) finns det en mycket liten klump. Då var det en klump på min armhålan, men smärtan var densamma som örat. Vill du fråga bryggan, det här inkluderar symtom på sjukdomen eller effekterna eftersom det är för långt att använda headsetet, eller hur? Vänligen vägleda doc

Läs Mer
Är klumpar i hakan inklusive lymfkörtlar?, klumpar av lymfkörtlar - 2018

Doc, jag vill fråga .. I min haka finns det en klump om jag drabbades av en ny smärta i de senaste dagarna, om nacken är rörd så det känns ont, då finns det lymfkörtelsymtom, det är vad och vad ska jag göra? " Hej, Några möjligheter till klumpar under hakan är Förstoring av lymfkörtlar Inflammation av spytkörtlarna (domningar) Utvidgning av sköldkörteln lipom tumör För att ta reda på vilken typ av klump du behöver rådfråga dig direkt med en läkare, för att genom att titta direkt och kanske några undersökningar kan orsaken till klumpen vara känd så att rätt försök kan ges. Förstorade lymfkö

Läs Mer
klumpar av lymfkörtlar

Det finns en klump i nacken

Det finns en klump i nacken, klumpar av lymfkörtlar - 2018

God kväll, jag vill fråga dig i nacken, jag ser en liten klump eller vänster sida av agglomeratet vid Blkngg. Det skadar inte doc .. om du trycker på den, flyttar den till huvudet ... det verkar som om det är i fängelset ... varför är dockan rätt? Är det farligt eller inte ??? Hur kommer det är lösningen och lösningen. Vänligen gö

Läs Mer
Fyra klumpar lika stora som gröna bönor frön på nacken, klumpar av lymfkörtlar - 2018

Hay dok ... Jag är en kvinna i åldern 19 år. I min nacke fanns det någon som blockerade dockan ... Efter att jag kontrollerat med handen var det 4 klumpar så stora som 1 mungbönsfrö, några var ganska stora. Jag upplever ofta smärta på grund av svullnad och ibland förstorar jag som köttbullar och jag får feber för honom. Vad är symto

Läs Mer
Orsaken till återkommande svullna lymfkörtlar, klumpar av lymfkörtlar - 2018

Hej Doc, jag är Sella. Mitt klagomål är att jag ofta upplever jendolan bakom öronloben. Förekommer inte kontinuerligt, vanligtvis finns det en fördröjningstid på några månader. Storleken är inte för stor, bara så stor som marmor. Jag söker, det är svullnad av mina lymfkörtlar. Svullnaden utan min behandling / rådgivning till läkaren kommer gradvis att krympa och försvinna. Under svåra förhå

Läs Mer
klumpar av lymfkörtlar

vänster armhålan

vänster armhålan, klumpar av lymfkörtlar - 2018

Sy khairunnisyah, bro, bro, jag fick en klump på baksidan av dagen, jag fick 5 månader sedan. Nu är det fortfarande försiktigt, men kan jag bara vara glad, men när stödet inte fungerar fungerar det inte, eller hur? " Hej, här är några orsaker till armhålorna: svullna lymfkörtlar på grund av virus-, bakterie- eller maligna infektioner irritation, till exempel mot en rakapparat eller deodorant cysta hud tagg , vilket är överdriven hudtillväxt som vartor Försök att inte använda ingredienser som kan orsaka allergier / irritation i armhålorna. Om klåda uppstår,

Läs Mer
Är klumpen på baksidan av mitt barns nacke farligt?, klumpar av lymfkörtlar - 2018

Eftermiddag, doc, jag har ank 2, 5 år, bakom nacken under nacken efter att ha slagit på en klump, när jag fick reda på att mitt barn är hälsosamt, "jag prkade till 2 DKTR-specifikationer. Ank, jwbanx svullna lymfkörtlar, tills nu finns det ca 4 veckor, först kontrollera med läkare för feber, korthet i näsan och det finns ont i halsen i 3 dagar, efter det finns ingen feber eller rinnande näsa, så många gånger, leker som bysa, aktiv, ingen svett på dagen eller till och med nfs tight, jag vill ha tx, om stöten är farlig eller inte och är det sant att klumpen kommer att försvinna i månader? &q

Läs Mer
klumpar av lymfkörtlar

klump i nacken

klump i nacken, klumpar av lymfkörtlar - 2018

Hej dok, jag är 18 år i nacken som en klump, kan ses på den här bilden obatherpesgenital.com/wp-content/uploads/2015/04/obat-benjolan-di-leher.jpg runt bryggan, men inte synlig, ibland om det rör sig som det finns och nej. Det är därför "" Hai Warnita, en stor klump som förloras orsakas troligen av svullna lymfkörtlar, där du känner det när det sväller och försvinner när körteln krymper. Lymfkörtlar är

Läs Mer
varikokelintim male

Knölar i testiklarna

Knölar i testiklarna, varikokelintim male - 2018

God eftermiddag Doc, i min testis finns klumpar vänster och höger men det finns inga symptom som jag alls känner .. är det hur handlaren arbetar? kan ACE MAXS urtemedicin ta bort klumpen ... "" Hej Fery, Testis är en del av det manliga reproduktionsorganet. Normalt är ett antal testiklar förpackade i en scrotum eller en testikelomslag. Du be

Läs Mer
slem i den tjocka näsan och grönaktig färg, sinusitismeningitis - 2018

Assalamualaikum ... Doc, jag vill fråga, jag har haft frekvent influensa och hosta, men det här är annorlunda för att slem som kommer ut ur näsan är tjock och grön och mina öron skadar ibland när jag vill ta bort slem från näsan när jag tittar på Internet som jag hittade var det 2 sjukdomar med samma symtom, nämligen bihåleinflammation eller hjärnhinneinflammation, nu vill jag fråga om jag har bihåleinflammation eller hjärnhinneinflammation y Doc ... Tack ... "

Läs Mer
ben

ben

ben, ben - 2018

Hej docka, min högra bröstben är större och vänster sida är platt, ungefär börjar den vid 13 års ålder och nu är jag 15 år gammal. Jag tänker ta honom till en läkare vid 20 års ålder och kan drivas på så att han kan vara normal igen. Är du fortfarande eller kan inte återvända? "" God eftermiddag, tack för att du frågar. Ojämn bröstben kan up

Läs Mer
Bröstvårtan har ett ungt ben, bröstcancer - 2018

God kväll doc Jag vill fråga hur kommer på mina bröstvårtor till höger om att det finns ett ungt ben, doc, om det trycks, det känns och när min ank suger jag också skadar dockan problemet är att bita min ank när benen är ... Vänligen jwb ja doc .. tack. "" God morgon, tack för att du frågar. Bröst består

Läs Mer