FoodPro Preloader

Kategori - hane klump


Stor och hård klump över könsorganen, hane klump - 2018

Doc, förra månaden hade jag inte menstruation. Och det här är inte heller menstruation. Jag har haft mycket urin och urin och urin som har gått ut lite tidigare. Och i övre vänstra sidan känner jag att det finns en stor och hård klump. Gilla om du urinerar efter alltför länge. Det är ungefär tre gånger, bro? Vad ska jag

Läs Mer
smärta i testiklarna och klumparna i testiklarna, hane klump - 2018

assalamualaikum dok, jag vill fråga att min rätt testis har ett problem. Det finns en klump av en ärt (inte smärtsamt) och smärta efter att jag onanerar, smärtan uppstår när testen är deprimerad / inte, från undersökningen gjorde jag, sade han infektionen, om det inte finns någon storlek krympning han sa att den ska drivas, sade han att operationen endast var transport svalget är dock, nu när läkemedlet har fått, smärtan är inte för smärtsam, fråga efter informationen ... tack ""

Läs Mer
slem i den tjocka näsan och grönaktig färg, sinusitismeningitis - 2018

Assalamualaikum ... Doc, jag vill fråga, jag har haft frekvent influensa och hosta, men det här är annorlunda för att slem som kommer ut ur näsan är tjock och grön och mina öron skadar ibland när jag vill ta bort slem från näsan när jag tittar på Internet som jag hittade var det 2 sjukdomar med samma symtom, nämligen bihåleinflammation eller hjärnhinneinflammation, nu vill jag fråga om jag har bihåleinflammation eller hjärnhinneinflammation y Doc ... Tack ... "

Läs Mer
Små äggstorlek, PCOS - 2018

Mama doc, jag vill fråga, Kmaren, jag deltog i att promulgera mina äggstockar, liten, inte normal storlek. Det är väldigt svårt att bli gravid, eftersom jag har varit gift i tre år, men Lom Px Momogan. "" Hälsningar, Klagomålet som du förmedlar orsakas troligen av polycystiskt äggstockssyndrom. Mognad a

Läs Mer
ben

ben

ben, ben - 2018

Hej docka, min högra bröstben är större och vänster sida är platt, ungefär börjar den vid 13 års ålder och nu är jag 15 år gammal. Jag tänker ta honom till en läkare vid 20 års ålder och kan drivas på så att han kan vara normal igen. Är du fortfarande eller kan inte återvända? "" God eftermiddag, tack för att du frågar. Ojämn bröstben kan up

Läs Mer
Smärta i magehålan och HBsAg är positiv, hepatit b - 2018

God kväll doc, i december 2016 födde jag mitt andra barn i kejsarsnitt när jag var i HBSAG-labbet, fick jag genast ett barnvaccin. Eftersom jag inte kände några symptom så kontrollerade jag inte. Efter nästan en vecka med halsbränna var jag sjuk när jag kontrollerade HBSAGs positiva resultat och resultaten var Sgot / sgpt 37/36. Jag vil

Läs Mer