Knölar i testiklarna


God eftermiddag Doc, i min testis finns klumpar vänster och höger men det finns inga symptom som jag alls känner .. är det hur handlaren arbetar? kan ACE MAXS urtemedicin ta bort klumpen ... "" Hej Fery, Testis är en del av det manliga reproduktionsorganet. Normalt är ett antal testiklar förpackade i en scrotum eller en testikelomslag. Du be

God eftermiddag Doc, i min testis finns klumpar vänster och höger men det finns inga symptom som jag alls känner .. är det hur handlaren arbetar? kan ACE MAXS urtemedicin ta bort klumpen ... ""

Hej Fery, Testis är en del av det manliga reproduktionsorganet. Normalt är ett antal testiklar förpackade i en scrotum eller en testikelomslag. Du behöver veta att höger och vänster testiklar är 100% asymmetriska. Dessutom är placeringen av höger och vänster testiklar inte samma höjd. Detta är avsett att förhindra friktion eller tryck på båda testiklarna när båda låren är nära varandra, till exempel när de går eller sitter. Här är strukturen i testikelanatomin du behöver veta:

Det finns flera störningar i testiklarna som kan orsaka utseende av klumpar eller testikelförstoring som inte är så stora, inklusive:

  • skrotbråck, i form av utbuktning av tarmen som lämnar bukhålan i pungen
  • testikel (orchitis) infektion, åtföljd av smärta och svullnad
  • varicocele, utvidgning av venen i testiklarna
  • hydrocele, vätskeuppbyggnad i pungen
  • testikulär tumör
  • och så vidare
När det gäller de klumpar som du förmedlar är det bättre att kontrollera innan behandlingen påbörjas. En urolog bestämmer om klumpen du refererar till är normal eller inte. Om det behövs kommer läkaren att utföra stödjande tester, såsom testikulär ultraljud. Tala med din läkare som kontrollerar dig direkt för rätt behandling. Undvik att använda växtbaserade läkemedel som inte har vetenskapligt bevisats. Läs artiklar om avvikelser i testen och testiklar. Således kommer du förhoppningsvis att hjälpa till.

Rekommenderas