9 månader gamla barn kan inte krypa men kan gå


Doc, om du vill fråga mitt barn, har du fyllt 9 år och mitt barn har inte krypts än, men har lutat sig bakåt, och jag har stått upp för att gå, är det bra för barnets utveckling? För att min granne sa att barn måste läras (med våld) att krypa först, så att balansen är bra när barnet har gått, för att han sa att om krypningsprocessen saknas är hans barn inte balanserat och barnet faller ofta. är det rätt Doc ??

Doc, om du vill fråga mitt barn, har du fyllt 9 år och mitt barn har inte krypts än, men har lutat sig bakåt, och jag har stått upp för att gå, är det bra för barnets utveckling? För att min granne sa att barn måste läras (med våld) att krypa först, så att balansen är bra när barnet har gått, för att han sa att om krypningsprocessen saknas är hans barn inte balanserat och barnet faller ofta. är det rätt Doc ?? Samma som Doc, mitt barn har ännu inte vuxit tänder. Kom bara ut lite, vad är GPP? Om du är 9 år har du inte vuxit tänder än? Vänligen hjälp svara ja Doc, tack ""

God morgon, tack för att du frågar. Logiskt sett borde en bebis sitta först, då kunna krypa, stå upp, gå och springa. Men i verkligheten behöver detta krypningsstadium inte vara för alla barn. Detta kan hända eftersom barnet tillbringar större delen av sin tid som bärs för att flytta från en plats till en annan, eller använd en stol eller en leksak som hjälper honom att stå.

Detta tillstånd är utbrett av barn över hela världen, och även om det har funnits en uppfattning som säger att detta tillstånd kan vara farligt för framtida barn, blir balansen minskad, kan inte stå upprätt, det har även problem i skolan, men det är det inte. Spädbarn som hoppar över krypningsfasen kan fortfarande växa och utvecklas utan problem och precis som andra barn som har krypts. Men självklart om du inte kryper ditt barn för att hans lemmar är svaga eller du ser något som gör hans rörelser styva, ska du se en läkare.

Sedan för tandproblem, tänder brukar uppträda vid ungefär 6 månaders ålder, men tänder kan förekomma när som helst från 3-12 månaders ålder, så du behöver inte oroa dig. Nedan finns en illustration av utseendet på varje tand i en bebis.

Om du fortfarande är i tvivel, kolla med barnet till barnläkaren för att undvika oönskade saker. Så, förhoppningsvis svarar på din fråga.

"

Rekommenderas