FoodPro Preloader

Kategori - urinvägs urinvägsstenar


Smärta vid urinering och smärta i underlivet, urinvägs urinvägsstenar - 2018

Assalamualaikum ... min läkare, en kvinna i hennes 30-åriga som vill fråga, jag känner smärta, smärta när jag urinerar, och även smärta i underdelen av magen, känner jag denna smärta efter avföring. Vad vill jag ha för behandling, eller hur? och hur länge ska du ta medicin? "" Hai Lusiana, Tack för att du frågar. Smärta vid uri

Läs Mer
urinvägs urinvägsstenar

Orsaker till buksmärtor i bäckenet

Orsaker till buksmärtor i bäckenet, urinvägs urinvägsstenar - 2018

hi. min brygga om några dagar min mage skadade ibland i vänster ibland i underdel av buken och upp till bäckenet var det smärtsamt och jag hade ibland feber men bara haft feber, jag ville fråga vilken sjukdom jag upplevde när det sårades så här tack "" Ängel är bra, buksmärtor kan orsakas av en mängd olika sjukdomar som en person lidit, givetvis beroende på egenskaper som plats, längd, smärtform och så vidare. Hos kvinnor kan

Läs Mer
urinvägs urinvägsstenar

Blod ut när du urinerar på morgonen

Blod ut när du urinerar på morgonen, urinvägs urinvägsstenar - 2018

Jag är 27 år, jag vill fråga doktorn i 3 dagar när jag urinerade för första gången efter att ha sovit, blodet kommer alltid ut, mängden beror på att man urinerar när jag slänger lite vatten lite, men när jag går ut blir jag inte sjuk doc, men när du urinerar, kommer blodet inte ut igen dockan, är det här verkligen skev, herre, snälla svara det, bro? Tack "&quo

Läs Mer
urinvägs urinvägsstenar

Orsaken till smärta i underlivet

Orsaken till smärta i underlivet, urinvägs urinvägsstenar - 2018

Hej läkare, Under de senaste månaderna har jag känt smärta i underdelen av magen, ibland har jag det eller inte, ibland till höger eller ibland till vänster. Jag har varit gift i 5 månader. Först trodde jag att jag var gravid. Den sista månaden i mitt menyschema är ofta sent i 7 dagar. Vad kan jag förklara för doktorn som jag upplevt? Tack dokto

Läs Mer
Smärta i magehålan och HBsAg är positiv, hepatit b - 2018

God kväll doc, i december 2016 födde jag mitt andra barn i kejsarsnitt när jag var i HBSAG-labbet, fick jag genast ett barnvaccin. Eftersom jag inte kände några symptom så kontrollerade jag inte. Efter nästan en vecka med halsbränna var jag sjuk när jag kontrollerade HBSAGs positiva resultat och resultaten var Sgot / sgpt 37/36. Jag vil

Läs Mer
Raynaud Jamursindrom infektion

Orsaker till dented tånaglar

Orsaker till dented tånaglar, Raynaud Jamursindrom infektion - 2018

Eftermiddag doc, under de senaste dagarna har mina ben krullade som dofter, varför tror du doc ​​??? Vad är hantering och förebyggande ??? Tacka dig "" God kväll, tack för att du frågar. Naglar är en liten kroppsdel, och ofta flyger uppmärksamhet. I själva verket har naglar många hälsoskydd och kan vara viktiga ledtrådar till vissa hälsoförhållanden. De naglar som är

Läs Mer
slem i den tjocka näsan och grönaktig färg, sinusitismeningitis - 2018

Assalamualaikum ... Doc, jag vill fråga, jag har haft frekvent influensa och hosta, men det här är annorlunda för att slem som kommer ut ur näsan är tjock och grön och mina öron skadar ibland när jag vill ta bort slem från näsan när jag tittar på Internet som jag hittade var det 2 sjukdomar med samma symtom, nämligen bihåleinflammation eller hjärnhinneinflammation, nu vill jag fråga om jag har bihåleinflammation eller hjärnhinneinflammation y Doc ... Tack ... "

Läs Mer
hur man bär en 3 månad gammal bebis, bebis - 2018

god eftermiddag doc. Jag vill fråga ... kan du använda en kängurubärare i 3 månader? " Hej Ellgar Rylian, tack för frågan Känguruens eller slingens slinga är av olika slag. Vissa typer av känguru sling kan även användas för att bära ett nyfött barn. Det viktigaste du bör tänka på när du väljer en kängurubärare är om slingan kan underlätta placeringen av fötterna som är säkra för barnet. Om du vill bära en liten b

Läs Mer