Bröstvårtan har ett ungt ben


God kväll doc Jag vill fråga hur kommer på mina bröstvårtor till höger om att det finns ett ungt ben, doc, om det trycks, det känns och när min ank suger jag också skadar dockan problemet är att bita min ank när benen är ... Vänligen jwb ja doc .. tack. "" God morgon, tack för att du frågar. Bröst består

God kväll doc Jag vill fråga hur kommer på mina bröstvårtor till höger om att det finns ett ungt ben, doc, om det trycks, det känns och när min ank suger jag också skadar dockan problemet är att bita min ank när benen är ... Vänligen jwb ja doc .. tack. ""

God morgon, tack för att du frågar. Bröst består av olika mjuka vävnader, såsom fett, bröstkörtlar, muskler, blodkärl och så vidare. Det finns inga ben än sternum som är flera lager bakom det och bör inte märkas om barnet matas. För mer information om bröststruktur, se bilden nedan.

Så om vad du säger om unga ben, borde det inte finnas några ben i bröstet. Det finns också om du känner att det finns en svår del, det kan hända på grund av flera möjligheter, såsom pus buildup, tumörer, hårdhet av fettvävnad, slaghistoria och så vidare. För att ta reda på detta krävs en direkt undersökning av en allmänläkare eller kirurg direkt och kanske med hjälp av en anordning som röntgen, ultraljud eller mammografi.

Under tiden behöver du inte oroa dig för mycket, och om det är väldigt ont, tills du senare ser en läkare, använder ditt barn bara bröst som inte är smärtsamt. Vad är klart, amning ditt barn ska inte sluta eftersom det är en näringskälla. Varma kompressor som är smärtsamma och förbrukar antiinflammatoriska och antiinflammatoriska läkemedel för att minska klagomål. Så, förhoppningsvis svarar på din fråga.

"

Rekommenderas