Kategori - asmaserangan panik panik syndrom parupneumoni lung sjukdom


asmaserangan panik panik syndrom parupneumoni lung sjukdom

bröstsmärta och andfåddhet tillsammans med hjärtklappning mot illamående

bröstsmärta och andfåddhet tillsammans med hjärtklappning mot illamående, asmaserangan panik panik syndrom parupneumoni lung sjukdom - 2018

Hej doc, jag är 30 år gammal, känner mig smärta i bröstet, åtföljd av täthet, mitt hjärta är tätt och när jag känner mig varm och illamående, trots att jag inte gör tungt arbete så händer det när jag sätter mig till grundskolan ... Vad är det verkligen ... ??? Tack bro, "" Hej, Bröstsmärta i samband med täthet kan orsakas av: Magsyra Astmaattacker utlöst av infektion bronkit Våt lung / lunginflammation Pulmonell TB-infektion Hjärtproblem Panikattack Känslan av att knyta sig kan orsakas av täthet / smärta, som liknar efter att ha kört iväg eller går uppför trappor. För mer information

Läs Mer
Typer av hållare, tand - 2018

Doc, vill du fråga, finns det en hawleyhållare utan en akrylplatta? för att jag då hade sett någon utan en akrylplatta. tack "" Hej Xxmaine, Retainer är ett verktyg för att behålla positionen för en fast tand snyggt och förbättras inte som tidigare. Hållaren som användes efter omröringsbehandling är fullständig. För att tänder

Läs Mer
varikokelintim male

Knölar i testiklarna

Knölar i testiklarna, varikokelintim male - 2018

God eftermiddag Doc, i min testis finns klumpar vänster och höger men det finns inga symptom som jag alls känner .. är det hur handlaren arbetar? kan ACE MAXS urtemedicin ta bort klumpen ... "" Hej Fery, Testis är en del av det manliga reproduktionsorganet. Normalt är ett antal testiklar förpackade i en scrotum eller en testikelomslag. Du be

Läs Mer
Lägre buksmärtor i en ektopisk graviditet, ektopisk graviditet - 2018

varför har ektopisk graviditet magsmärta i botten? " Hej Fitria, tack för att du frågar på.com Ektopisk graviditet uppstår när det befruktade ägget har implantering på annat ställe än livmodern. Under normala förhållanden kommer det befruktade ägget att uppleva implantation i livmodern. Den vanligas

Läs Mer
Bröstvårtan har ett ungt ben, bröstcancer - 2018

God kväll doc Jag vill fråga hur kommer på mina bröstvårtor till höger om att det finns ett ungt ben, doc, om det trycks, det känns och när min ank suger jag också skadar dockan problemet är att bita min ank när benen är ... Vänligen jwb ja doc .. tack. "" God morgon, tack för att du frågar. Bröst består

Läs Mer