FoodPro Preloader

Kategori - magsyra sår sjukdom


Magen känns dålig efter att ha haft diarré, magsyra sår sjukdom - 2018

Doc, jag vill fråga. Min mamma (47 år) hade initialt diarré i ca 2 dagar. Sedan efter att ha gått till klinikläkaren och fått diarrémedicinering, smärta, antibiotika och vitaminer, finns det ingen diarré längre men magen fortsätter att känna sig smärtsam, smärtsam och svag. På grund av hennes smärta hade min mamma en korsett för att hålla tillbaka smaken. Läkaren sa att m

Läs Mer
Orsakerna är ofta illamående och smärtsamma, magsyra sår sjukdom - 2018

Tyvärr, doc, jag vill fråga, varför känner jag mig ofta sjuk i magen, även om jag äter regelbundet och varje gång jag gör / dricker kaffe, vill jag definitivt kräka vilken sjukdom jag har och hur man behandlar det tack Hej, tack för att du frågar Smärta i magen och illamående och kräkningar varje gång du dricker eller dricker kaffe du upplever är förmodligen en halsbränna. Halsbränna orsak

Läs Mer
Kräkningar efter överdriven chili-konsumtion och illamående hos magsår, magsyra sår sjukdom - 2018

Ikväll, min docka återhämtade sig bara från magsår och kräkningar, eftersom jag förbrukade överdriven oljig chili, nu känner jag mig svag och trött snabbt, även illamående återkommer igen men inte kräkas, jag var trött trots att jag tog en lång tupplur Hej Christine Tack för att du använder konsulttjänster Jag förstår klagomålet du känner. De symptom som du upp

Läs Mer
Mag känns uppblåst och illamående, magsyra sår sjukdom - 2018

Doc, jag vill först, min vänstra buk var lite uppblåst, den nedre delen av revbenet, nu blir uppblåstheten större, jag tycker också om att bli sjuk, men om jag trycker på de uppblåsta delarna gör det inte ont, doc, jag gillar att äta sent en dag kan spendera 5 koppar kaffe, jag gillar också mat som är fotgängare och inte förtjust i grönsaker, men om jag dricker normalt kan jag dricka en dag - + 2 liter, vad är sjukdomen? och vad är med

Läs Mer
magsyra sår sjukdom

Orsaker till magont

Orsaker till magont, magsyra sår sjukdom - 2018

varför gör ont i magen mitt i mitten. urinen är brun och illamående. vita ögon blir gula. nu gör övre buken ont i mitten? är det magh? " hai, Övre buksmärtor, gula ögon, brun urin och illamående kan orsakas av leveransstörningar, såsom hepatit. Magsår, såsom magsår eller magsyra, återflödessjukdom, kan orsaka symtom som smärta i magen, illamående eller kräkningar, munnen känns sur eller bitter. Men det leder inte ti

Läs Mer
En känsla av torr och törstig hals tillsammans med halsbränna och smärta, magsyra sår sjukdom - 2018

Hej doktorn Jag vill fråga varje morgon efter att ha vaknat, min hals är törstig när jag dricker vatten, min mage får genast halsbränna och smärta och sedan utandar gasen och det finns också en känsla av illamående och även efter frukost kommer illamående igen, det har mageproblem Har jag en tarm och vad ska jag göra om jag inte behöver äta frukost eller tvinga frukost? Vänligen svar

Läs Mer
vänster bröstsmärta åtföljd av andfåddhet och kall svettning, magsyra sår sjukdom - 2018

Alo min doktor är 24 år gammal ... den här veckan blev min vänstra bröst, smärta och nacke också sår nära käken ... ibland som att torka det kallt, bli trött och trött på illamående ... det är därför, kille ... snälla svara .. tack. "" Ayu är bra, Vänster bröstsmärta är ofta förknippad med hjärtproblem. Detta är inte helt fel

Läs Mer
ofta svimma illamående bröstsmärta och smärta i höger underliv, magsyra sår sjukdom - 2018

Doc, när min kropp blir sjuk lätt blir jag sjuk från förkylningen, yrsel, illamående, mitt bröst är ofta sagging, rätt, ofta sjuk, som stickning, när krampen håller fast vid det ömma benet, vad jag äter, det är i magen Det värre, rätt, den rätta sidan av ryggsmärta och smärta från huvudet till foten, vilket ofta gör ont på dockans högra sida, vad gör det för illa? "" Hej Annas

Läs Mer
magsyra sår sjukdom

höger bröstsmärta

höger bröstsmärta, magsyra sår sjukdom - 2018

min doktor fick nyligen inflammerad korthet i högra bröstet och kände smärta i mitt hjärta, min aptit reducerades av diarré och min kropp var varm och varm på gin Hej Budi, smärta i bröstområdet kan orsakas av flera saker: Halsbränna / dyspepsi Halsbränna / GER Magsår Lunginfektion Hjärtsjukdom Känslan av täthet i bröstområdet är inte bara orsakad av sjukdom i lungorna eller hjärtat. Ofta är känslan av

Läs Mer
Orsaker till yrsel och illamående när de inte klipper efter att ha ätit, magsyra sår sjukdom - 2018

Morgon docka. Om du inte äter när du inte ryggar på huvudet, känner du mig yr och illamående och när jag inte kommer ut kommer min böjning att kräkas. Det är därför, doc? "" God kväll Citra Karina Septiani, Sendawa visar att vår kropp har mycket gas i matsmältningen. Den överskjutande gasen kommer att undertrycka vår matsmältning och känna sig full så att illamående uppstår. Kroppen kommer defi

Läs Mer
magsyra sår sjukdom

Sputum blödning

Sputum blödning, magsyra sår sjukdom - 2018

hej läkare, jag är 21 år gammal, jag har en maagh, igår kände jag bröstkänslor som att bli knuffad och magsmärta som magsår som jag ofta känner och min mun känns ofta bitter, idag svärmer min hals som jag vill bli ont och bli skadad vissa är obehagliga om magsyra stiger eller slemar, när jag slänger är min slem blandad med blod, är det magsyra eller på grund av min inflammation? "" Hej

Läs Mer
Smärtan i vänstra övre delen av magen känns brinnande, svår och smärtsam i 2 dagar, hur hanteras det?, magsyra sår sjukdom - 2018

God kväll, Doc. Under de senaste 2 dagarna känns min vänstra övre buk svår och smärtsam. Smärta och brännande känsla kommer bara på natten. Idag åtföljs av en snabb hjärtfrekvens. Jag har konsumerat mylanta innan jag äter. Men det finns ingen effekt som jag känner. Vad ska jag göra? Tack "" Hej Fridayanti, Tack för att du frågar. Känslan av hårdh

Läs Mer
magsyra sår sjukdom

Behandling av magsyra

Behandling av magsyra, magsyra sår sjukdom - 2018

\ u0026lt; typsnitt-familjestil: \ Ubuntu, sans-serif; fontstorlek: 14px; \ "hej doc, jag lider av magsyra. Jag har bytt ut det läkemedel som brukade konsumera lansoprazol och inpepsa nu brukar jag ta magalat. Klagomål, andfåddhet och minskad halsbränna. Jag har ätit för läcker vanligtvis inte alls, särskilt frukost. \ U002

Läs Mer
Orsaker till övre buksmärtor, speciellt vid pressning, magsyra sår sjukdom - 2018

God eftermiddag dok. Jag vill fråga symtomen på magen. I övre buken gör min nedre vänstra buk ofta ont, särskilt om övre buken om den är undertecknad är sjuk. Det är därför docka ... " Hej! Klagomål i övre buksmärta och nedre vänstra buken kan orsakas av följande saker: Halsbränna, ett tillstånd som är en störning av magsyraproduktionen som vanligen uppstår, men orsakas sällan av en farlig sjukdom. Det är vanligtvis för

Läs Mer
Den bästa kirurgiska metoden för att behandla hemorrojder, hemorrojder - 2018

Alo dok, jag var hemorrojder den 5: e efter en vecka efter att jag födde mitt andra barn (av kejsarsnitt) var hemorrojderna återkommande och värre även nu var varje kapitel blödande. har varit hos en allmänläkare med anfar medicin och smärtstillande medel. smärtan var något löst efter att ha tagit medicinen men tarmblodet var fortfarande blödande och ömt runt anusen. med sådana

Läs Mer
tm temporamandibularjunction

Smärta i käken när du äter eller gäspar

Smärta i käken när du äter eller gäspar, tm temporamandibularjunction - 2018

Assalamualaikum. Doc, jag vill fråga. Om höger käke gör ont för att äta eller gäspa eller öppnar munnen fungerar det inte, vanligtvis är det varför du gör det. inte bekväm känsla. sakitt. vad är det ??, vilken medicin? "" Hai Hendra När du öppnar och stänger en rörlig mun är käftens led som ligger under örat, även kallat den temporomandibulära leden. Här är bilden: Om det

Läs Mer
Skoliosbehandling, skolios - 2018

Ursäkta, jag vill fråga, jag är en skoliärlidare sedan runt sjätte klassen och jag ser bara karaktäristiken för "1 högskolepoäng och jag fick bara reda på att sjukdomen som jag upplevde av en lärare i 2 gymnasieskola kontrollerades när jag sa till honom" till föräldrarna efter att ha gått hem från skolan och omedelbart rådfrågade läkaren tills jag ville bli opererad och jag vägrade operation, och när jag promenerade behandlades det bara med simning tills jag äntligen hittade personer som kunde återhämta sig traditionellt / alternativt (som i massage) och efter det har det börjat glida

Läs Mer
Varför är det en kalvsmärta efter jogging?, nyheter - 2018

Alo Doc, jag är 28 år gammal, 165 cm lång, väger 62 kg Vad är orsaken till min kalvsmärta i bilden nedan (exakt i den cirkulerade delen)? Förra året ville jag börja jogga en rutin varje morgon i öppet runt komplexet, men kalvsmärtorna var alltid ett hinder, kalvsmärtan uppstod efter en månad med att starta jogging, så att lusten alltid stannade där, det tog 1-2 månader att lindra smärtan genom att ge en lapp för en vecka och sedan lämna den tills det läker av sig själv. I år vill jag gå ti

Läs Mer