FoodPro Preloader

Kategori - magsyrahjärtasjukdom


Hjärtat gör ont för alla aktiviteter, magsyrahjärtasjukdom - 2018

Assalamualaikum. Hur kommer dockan varje gång du vill att hjärtaktiviteten ska skada? "" Waalaikumsalaam, Alo Suci, tack för att du frågar. Eftersom hjärtat befinner sig i bröstkaviteten, antar jag att det du menar med hjärtat är smärta i bröstområdet. Bröstsmärta är ett vanligt symptom som kan uppstå i vissa sjukdomar, så det behövs mer information för att ta reda på orsaken till smärtan du känner, till exempel när det känns, om det känns bättre efter vila om det finns medföljande symtom som andnöd, illamående, kräkningar, kall svettning, snabbare hjärtrytm, eller smärtan utstrålar t

Läs Mer
Vänster bröstsmärta till baksidan vid nattstöd, magsyrahjärtasjukdom - 2018

Hej doc, jag vill fråga, jag blir ofta sjuk i vänstra bröstet tills den sprider sig till min rygg, då flyttar jag ett tag när dockan är borta, men hur går det paus på natten, doc? varför är den dockan? tack docka. "" Hej prinsessan Ofta hör eller läser vi att bröstsmärta på vänster sida är troligen en hjärtsjukdom. Det här är inte

Läs Mer
Bröstvårtan har ett ungt ben, bröstcancer - 2018

God kväll doc Jag vill fråga hur kommer på mina bröstvårtor till höger om att det finns ett ungt ben, doc, om det trycks, det känns och när min ank suger jag också skadar dockan problemet är att bita min ank när benen är ... Vänligen jwb ja doc .. tack. "" God morgon, tack för att du frågar. Bröst består

Läs Mer
varikokelintim male

Knölar i testiklarna

Knölar i testiklarna, varikokelintim male - 2018

God eftermiddag Doc, i min testis finns klumpar vänster och höger men det finns inga symptom som jag alls känner .. är det hur handlaren arbetar? kan ACE MAXS urtemedicin ta bort klumpen ... "" Hej Fery, Testis är en del av det manliga reproduktionsorganet. Normalt är ett antal testiklar förpackade i en scrotum eller en testikelomslag. Du be

Läs Mer
örat klickar när man sväljer mat, öroninfektion - 2018

God kväll doc, vill du fråga slutet? "Det här örat klickar när du sväljer mat. Vad händer på grund av vad? Och hur man botar det? Tack" " Hai Anin Mellan mellanörat och halskanalen i näsan (nasofarynx) finns en kanal som förbinder de två delarna som kallas eustachianröret. Här är bild

Läs Mer
Små äggstorlek, PCOS - 2018

Mama doc, jag vill fråga, Kmaren, jag deltog i att promulgera mina äggstockar, liten, inte normal storlek. Det är väldigt svårt att bli gravid, eftersom jag har varit gift i tre år, men Lom Px Momogan. "" Hälsningar, Klagomålet som du förmedlar orsakas troligen av polycystiskt äggstockssyndrom. Mognad a

Läs Mer