FoodPro Preloader

Kategori - bröstsmärta i magsyra


Hantering av bröstkorget känns smärtsamt som att vara stabbar hos patienter med magsyra, bröstsmärta i magsyra - 2018

min brygga har GERD från juli till sent men det har varit lite bättre ... vad jag klagar över är att vädret är kallt eller i bröstet bergen är överbelastade och smärtlindring uppstår? kroppen skakade ... jag hostade torr ... och jag frågade hur många gånger ska jag kolla upp? Problemet är att jag glömde när jag kollade upp? åh ja, smärtan

Läs Mer
bröstsmärta uppträder ofta med buksmärtor, bröstsmärta i magsyra - 2018

god natt docka Jag vill fråga ibland magen känns öm eller sårad då min båren gör ont ofta vad smärta gör jag? " Hej Melly, buksmärta är ett klagomål som många upplever, vars orsak kan beräknas genom att känna till platsen för buksmärtor och andra symtom som du upplever. Synd att du inte angav platsen för din magsjukdom och andra medföljande klagomål. Några möjliga orsa

Läs Mer
bröstsmärta i magsyra

bröstsmärta vid andning

bröstsmärta vid andning, bröstsmärta i magsyra - 2018

Hälsningar doc, jag är 25 år gammal, varför har doktorn nyligen bröstet mitt ont, smärtan är inte i bröstet, om andningen är lite inpressad, känns det lite tätt, speciellt om jag lyfter en av mina händer upp, känns smärtan men när jag andas är det fortfarande bra, vad är orsaken till dockan, tack, tack, tack! Hej, Bröstsmärt

Läs Mer
Lösning för att behandla bröstsmärta i mitten mot halsbränna, bröstsmärta i magsyra - 2018

På natten, jag, Yuda, en elev (24 år) hade jag vänster och höger mitten av bröstkorgen, i magen grop går igenom ryggen, ibland åtföljd av värme, ibland under nacken som bindande, vänster arm som värk, smärta börjar från att vakna till natt, belching efter att ha ätit, på kvällen efter att ha ätit min mage är uppblåst, trött, stel när man sitter för länge böjning och yr som att bli kall, ofta urinering på natten. smärtan varade i 4 månad

Läs Mer
bröstsmärta i magsyra

orsaker till vänster bröstsmärta

orsaker till vänster bröstsmärta, bröstsmärta i magsyra - 2018

Doc, jag vill fråga, min vänstra bröst gör ont som en docka, bara om jag byter position blir han bättre och återgår till den ursprungliga positionen tillbaka till smärta. Jag har alltid kontrollerat den normala bryggan. Vad tycker du om doktorn? " Hej. Ur klagomålen känns bröstsmärta inte alltid av hjärtsjukdom. Om bröstsmä

Läs Mer
Orsaken till smärta i vänstra bröstet till baksidan och samband med magen, bröstsmärta i magsyra - 2018

Läkaren jag vill fråga till nu känner jag fortfarande vänster sida av den reumatiska smärreförflyttningen, ibland mitt i vänster bröst, nedanför och tills det känns mot min rygg. Och ibland känns andan tung och orolig. Jag har kontrollerat med kardiologen att göra ett tredmil-test med resultaten av stress positivt och tyder på ischemi, då jag kollade EKG, ekkokardiografi och MSCTScan, sa doktorn att allt var normalt och det fanns ingen koronär smalning. gastro och ja

Läs Mer
hur man bär en 3 månad gammal bebis, bebis - 2018

god eftermiddag doc. Jag vill fråga ... kan du använda en kängurubärare i 3 månader? " Hej Ellgar Rylian, tack för frågan Känguruens eller slingens slinga är av olika slag. Vissa typer av känguru sling kan även användas för att bära ett nyfött barn. Det viktigaste du bör tänka på när du väljer en kängurubärare är om slingan kan underlätta placeringen av fötterna som är säkra för barnet. Om du vill bära en liten b

Läs Mer
slem i den tjocka näsan och grönaktig färg, sinusitismeningitis - 2018

Assalamualaikum ... Doc, jag vill fråga, jag har haft frekvent influensa och hosta, men det här är annorlunda för att slem som kommer ut ur näsan är tjock och grön och mina öron skadar ibland när jag vill ta bort slem från näsan när jag tittar på Internet som jag hittade var det 2 sjukdomar med samma symtom, nämligen bihåleinflammation eller hjärnhinneinflammation, nu vill jag fråga om jag har bihåleinflammation eller hjärnhinneinflammation y Doc ... Tack ... "

Läs Mer
Resultat av kontroll av blodsockernivån, laboratorieresultat - 2018

Doc, jag urinerar ofta och blir törstig nästan varje dag, jag har kontrollerat blodsockret två gånger, resultatet är 123 och den andra kontrollen är 107, är det normalt? Är du säker på att jag inte gillar diabetes? "" Hej Intandarap, Hur gammal är du nu? Under normala förhållanden är blodsockernivån inom normala gränser med korrekt reglering. Vid högt blods

Läs Mer
Raynaud Jamursindrom infektion

Orsaker till dented tånaglar

Orsaker till dented tånaglar, Raynaud Jamursindrom infektion - 2018

Eftermiddag doc, under de senaste dagarna har mina ben krullade som dofter, varför tror du doc ​​??? Vad är hantering och förebyggande ??? Tacka dig "" God kväll, tack för att du frågar. Naglar är en liten kroppsdel, och ofta flyger uppmärksamhet. I själva verket har naglar många hälsoskydd och kan vara viktiga ledtrådar till vissa hälsoförhållanden. De naglar som är

Läs Mer