FoodPro Preloader

Kategori - Lambunggastritsyra magsår


Lambunggastritsyra magsår

Full mage och ofta böjda

Full mage och ofta böjda, Lambunggastritsyra magsår - 2018

Doc, jag vill fråga ... Jag brukade ha en historia av magsår ... även om jag ofta äter dockor, men varför mår min mage full ... när jag fyller det, jag bor alltid ... och min aptit går ... kroppen blir svag ... Vad ska jag göra om dockan? "" Hej Bell, det problem du upplever är en störning i magen som kan orsakas av: Magsår Magsyra gastrit Om du upplever mageproblem, är detta inte ett problem som lätt kan elimineras. Det tar veck

Läs Mer
diarré varje dag och smärta i levern som att stansas, Lambunggastritsyra magsår - 2018

Ass, Doc ... Jag vill fråga något ... Min mage är ofta sjuk och åtföljs av diarré (diarré) varje dag och speciellt alltid när jag går och tar en dusch på natten och det är väldigt irriterande för mig att vila. Och varför är min mage när den stansas eller pressas känns väldigt bra. Om jag håller fast (inte pressad) varför känner jag mig om min solar plexus kommer in eller ser ihålig ut. Vänligen svara docka

Läs Mer
Lambunggastritsyra magsår

Smärta över naveln under magehålan

Smärta över naveln under magehålan, Lambunggastritsyra magsår - 2018

Hej dok ... Jag har blivit rodnad, resultatet är inga abnormiteter, mage, lever, njure, bukspottkörteln, gallan, det normala hjärtat, cm över magen under magen, känns varmt, jag har en återkomst i magen halsbränna känner klyvans stickande kropp, händerna som sticker med gmetar andetag är täta ... och huv

Läs Mer
Smärta när molarna sönderfaller, tand - 2018

Doc tändermolar 1 Jag släppte mig vid 14 års ålder och i åldern 12-13 år väldigt sjuk, har du permanenta tänder eller mjölk? "" Hai Ridho, Tack för att du frågar. Som förklarat i din tidigare tråd kommer vanligtvis de första grahamtänderna av mjölk att vara i åldern 9-11 år sedan ersatt med permanenta tänder. Men denna ålders

Läs Mer
Hantering av platta fötterna, ben - 2018

Assalamualaikum dok Jag hittade bara att jag har platta fötter när jag säger att jag är 18 år i mitt ben har jag varit 25 ° Jag beställde äntligen en innersula och fick en arcoxia smärtstillande 90 mg 10 tabletter medan mina ben ofta skadade när jag var färdig med smärtstillande medel på marknaden? Eller ska d

Läs Mer
Skoliosbehandling, skolios - 2018

Ursäkta, jag vill fråga, jag är en skoliärlidare sedan runt sjätte klassen och jag ser bara karaktäristiken för "1 högskolepoäng och jag fick bara reda på att sjukdomen som jag upplevde av en lärare i 2 gymnasieskola kontrollerades när jag sa till honom" till föräldrarna efter att ha gått hem från skolan och omedelbart rådfrågade läkaren tills jag ville bli opererad och jag vägrade operation, och när jag promenerade behandlades det bara med simning tills jag äntligen hittade personer som kunde återhämta sig traditionellt / alternativt (som i massage) och efter det har det börjat glida

Läs Mer
ben

ben

ben, ben - 2018

Hej docka, min högra bröstben är större och vänster sida är platt, ungefär börjar den vid 13 års ålder och nu är jag 15 år gammal. Jag tänker ta honom till en läkare vid 20 års ålder och kan drivas på så att han kan vara normal igen. Är du fortfarande eller kan inte återvända? "" God eftermiddag, tack för att du frågar. Ojämn bröstben kan up

Läs Mer