Kategori - järnbristanemi


Hyppig svimning börjar med kroppsskakningar och suddig syn, järnbristanemi - 2018

Nattläkare skakade jag ofta och mina ögon började suddas, så jag somnade / svimmade. Omedvetet. Jag har upplevt för två år sedan. "" Hej Doni, Tack för att du frågade på. Svimning är ett tillfälligt tillstånd för plötslig medvetslöshet. Före besvär kommer vanligtvis patienten att uppleva några av de första symtomen som kallt svett, suddig syn, frånvaro, en ostadig kropp eller ringning i öronen. I allmänhet kommer l

Läs Mer
Limp kropp, blek ansikte, mörk syn och feber, järnbristanemi - 2018

Doktor, jag har haft mer än 3 månader att känna mig svag, lat på morgonen på eftermiddagen, då var mitt ansikte blekt, mörka ögon som brist på blod och feber ibland ibland på dagen, många gånger hade jag en läkare vsik tillsammans med blodrelaterade värme resultat, resultaten är normala, så på en vecka finns det fortfarande 1 eller 2 dagars arbete, gaspsen kan bara svettas efter kroppen, så om eftermiddagen är lemes, åtföljd av magevärme till huvud, som kroppsvärme som inte vill komma ut, men om svetten har kommit ut, känns det bra, Hai Heriyono, Tack för frågan. Lime kroppen, lat på mor

Läs Mer
Typer av hållare, tand - 2018

Doc, vill du fråga, finns det en hawleyhållare utan en akrylplatta? för att jag då hade sett någon utan en akrylplatta. tack "" Hej Xxmaine, Retainer är ett verktyg för att behålla positionen för en fast tand snyggt och förbättras inte som tidigare. Hållaren som användes efter omröringsbehandling är fullständig. För att tänder

Läs Mer
varikokelintim male

Knölar i testiklarna

Knölar i testiklarna, varikokelintim male - 2018

God eftermiddag Doc, i min testis finns klumpar vänster och höger men det finns inga symptom som jag alls känner .. är det hur handlaren arbetar? kan ACE MAXS urtemedicin ta bort klumpen ... "" Hej Fery, Testis är en del av det manliga reproduktionsorganet. Normalt är ett antal testiklar förpackade i en scrotum eller en testikelomslag. Du be

Läs Mer
Lägre buksmärtor i en ektopisk graviditet, ektopisk graviditet - 2018

varför har ektopisk graviditet magsmärta i botten? " Hej Fitria, tack för att du frågar på.com Ektopisk graviditet uppstår när det befruktade ägget har implantering på annat ställe än livmodern. Under normala förhållanden kommer det befruktade ägget att uppleva implantation i livmodern. Den vanligas

Läs Mer
Bröstvårtan har ett ungt ben, bröstcancer - 2018

God kväll doc Jag vill fråga hur kommer på mina bröstvårtor till höger om att det finns ett ungt ben, doc, om det trycks, det känns och när min ank suger jag också skadar dockan problemet är att bita min ank när benen är ... Vänligen jwb ja doc .. tack. "" God morgon, tack för att du frågar. Bröst består

Läs Mer