FoodPro Preloader

Kategori - anemibristbesiogoglikemi


Hur man hanterar inte stark stående länge, anemibristbesiogoglikemi - 2018

God kväll doc, jag är 16 år gammal. Senast har jag inte kunnat stå länge. När jag stod för länge blev mitt sinne plötsligt tom, det var svårt att fokusera igen. Därefter pundade mitt hjärta. Efter det kände jag också huvudet sårad. När jag ser en massa människor känner jag mig yr. Jag utövar sällan på grund av de många skoluppgifterna. Jag är också ofta öv

Läs Mer
Övervinna känslan av sömnighet och svårighetsgrad att koncentrera sig, anemibristbesiogoglikemi - 2018

Doc, jag är ofta sömnig när jag sover tillräckligt, min kärlek är ofta förvirrad och jag har svårt att koncentrera mig. Behöver jag göra en MR-kontroll för att bara veta den verkliga situationen eller inte, doc? Tack på förhand. "" Hej Solihat, Tack för att du frågar. Lätt dåsig, ofta förvirrad och svår att koncentrera finns det många möjliga orsaker. Några av de villkor

Läs Mer
dräktighet

Fosterutveckling

Fosterutveckling, dräktighet - 2018

Doc, vad är det 1 månader gamla fostret? 0, 8 Tib, vad menar du ... vad är det normalt eller inte? " Hej yuna Fick du dessa mätningar genom ultraljud? Vanligtvis erhålls fostermätningar genom ultraljud. Några av de mätningar som vanligtvis används i ultraljud innefattar: GS: gestationsväska / graviditetspåse BPD: Biparietal diameter / diameter för vänster och höger tempel CRL: kronklumplängd / längd på huvudet och fostrets svans FL: lårben / fosterlårben HC: huvudomkrets / huvudomkrets AC: abdominal omkrets / abdominal omkrets FW: fetthalt / beräknad fetthalt FHR: hjärtfrekvens hos hjärtat

Läs Mer
9 månader gamla barn kan inte krypa men kan gå, växande baby - 2018

Doc, om du vill fråga mitt barn, har du fyllt 9 år och mitt barn har inte krypts än, men har lutat sig bakåt, och jag har stått upp för att gå, är det bra för barnets utveckling? För att min granne sa att barn måste läras (med våld) att krypa först, så att balansen är bra när barnet har gått, för att han sa att om krypningsprocessen saknas är hans barn inte balanserat och barnet faller ofta. är det rätt Doc ??

Läs Mer
hur man bär en 3 månad gammal bebis, bebis - 2018

god eftermiddag doc. Jag vill fråga ... kan du använda en kängurubärare i 3 månader? " Hej Ellgar Rylian, tack för frågan Känguruens eller slingens slinga är av olika slag. Vissa typer av känguru sling kan även användas för att bära ett nyfött barn. Det viktigaste du bör tänka på när du väljer en kängurubärare är om slingan kan underlätta placeringen av fötterna som är säkra för barnet. Om du vill bära en liten b

Läs Mer
Smärta när molarna sönderfaller, tand - 2018

Doc tändermolar 1 Jag släppte mig vid 14 års ålder och i åldern 12-13 år väldigt sjuk, har du permanenta tänder eller mjölk? "" Hai Ridho, Tack för att du frågar. Som förklarat i din tidigare tråd kommer vanligtvis de första grahamtänderna av mjölk att vara i åldern 9-11 år sedan ersatt med permanenta tänder. Men denna ålders

Läs Mer