FoodPro Preloader

Kategori - förhydreringskortanemi


förhydreringskortanemi

Brist på dricksvatten

Brist på dricksvatten, förhydreringskortanemi - 2018

doc, jag vill fråga. Jag går från grundskolan till yrkesskolan nu eller varför den alltid ser blek ut, läpparna är alltid vita som en sjuk person. Men faktum är att jag inte är sjuk. Min mamma sa att jag inte dricker tillräckligt med vatten. Är det rätt "" Hai Dwi ... Tack för din fråga. Fördelarna

Läs Mer
Spinande yrsel åtföljd av näsblod och viktminskning, förhydreringskortanemi - 2018

Doc, jag vill fråga, jag har ofta näsblod och yrsel, men yrselet lägger till på senare tid. Sedan gick min vikt upp och ner från 40-39 och vice versa. Varje dag är den rik på lemes. Det är därför, doc? Vänligen svara ja doc :) tack :). "" Hej, hemlighet, tack för att du frågar. Yrsel (käns

Läs Mer
förhydreringskortanemi

Huvudet spinner med magefull mage

Huvudet spinner med magefull mage, förhydreringskortanemi - 2018

luddig kropp, huvudvärk svindlande. det har varit två veckor ... när magen är full, minskar din aptit inte. Jag har redan behandling och såret ... men det läste inte ... normalt blodsockertest, normalt blodtryck ... varför gör du inte det "" Hej Caswati, tack för frågan Huvudet är yr, svimlande och kroppen är lindrig kan orsakas av många förhållanden. Blodsocker so

Läs Mer
Smärta när molarna sönderfaller, tand - 2018

Doc tändermolar 1 Jag släppte mig vid 14 års ålder och i åldern 12-13 år väldigt sjuk, har du permanenta tänder eller mjölk? "" Hai Ridho, Tack för att du frågar. Som förklarat i din tidigare tråd kommer vanligtvis de första grahamtänderna av mjölk att vara i åldern 9-11 år sedan ersatt med permanenta tänder. Men denna ålders

Läs Mer
9 månader gamla barn kan inte krypa men kan gå, växande baby - 2018

Doc, om du vill fråga mitt barn, har du fyllt 9 år och mitt barn har inte krypts än, men har lutat sig bakåt, och jag har stått upp för att gå, är det bra för barnets utveckling? För att min granne sa att barn måste läras (med våld) att krypa först, så att balansen är bra när barnet har gått, för att han sa att om krypningsprocessen saknas är hans barn inte balanserat och barnet faller ofta. är det rätt Doc ??

Läs Mer
slem i den tjocka näsan och grönaktig färg, sinusitismeningitis - 2018

Assalamualaikum ... Doc, jag vill fråga, jag har haft frekvent influensa och hosta, men det här är annorlunda för att slem som kommer ut ur näsan är tjock och grön och mina öron skadar ibland när jag vill ta bort slem från näsan när jag tittar på Internet som jag hittade var det 2 sjukdomar med samma symtom, nämligen bihåleinflammation eller hjärnhinneinflammation, nu vill jag fråga om jag har bihåleinflammation eller hjärnhinneinflammation y Doc ... Tack ... "

Läs Mer
Orsaker och behandling av vaginal smärta under graviditeten, graviditet hos en kvinnlig kvinna - 2018

God eftermiddag doc, jag vill fråga mig att jag var gravid bara 19 veckor, när jag stod upp en stund såg det ut som min miss V var deprimerad som om jag ville komma ut ur bryggan, vad var orsaken och hur var handtaget docka? Tack för svaret "" Hej Hansfi Lien, tack för frågan Känslan av smärta i den del av skeden som känns under graviditetens andra och tredje trimester är mycket vanlig för gravida kvinnor. Smärta el

Läs Mer