Kategori - Magsyrabristanemi


En kropp som känns lätt trött, svag och oregelbunden andning, Magsyrabristanemi - 2018

God morgon docka, jag vill fråga om mitt tillstånd. Så vid den tiden var min kropp trött på mig själv, andan var inte vanlig, det var bara aktiviteter som inte var tunga alls, till exempel 50 m. Slutligen limmade min kropp mig själv, huvudvärk, och sedan tog jag mig till RS. Läkaren som undersökte henne frågade, hade en historia av astma? Finns det

Läs Mer
Andnöd känns trött i bröstet, Magsyrabristanemi - 2018

Allvarlig andning, tungt huvud, myopisk syn, frekvent böjning och trötthet lätt uppstår på bröstet, är symtomen på gerd dock korrekt? Jag känner ingen värme bakom min båren, det här har hänt i mer än en månad, ungefär 2 veckor sedan kände jag kramper i hela min kropp, min andning ökade i vikt, mitt huvud tycktes försvinna, som jag ville dö docking. "" Hej g

Läs Mer
Effekt av bröstklem på bröststorlek, bröst - 2018

doc, är det möjligt att klämma bröstet själv, kan det vara stort? och är det ofta fel att klämma under onani? "" God eftermiddag, tack för att du frågar. Bröst är en del av en kvinnas kropp som är strukturellt sammansatt av bröstkörtlar, blodkärl, nervändar, bröstvårtor, muskler och fettvävnad som framgår av figuren nedan. Så att faktiskt be

Läs Mer
hjärtklaff sjukdom hjärtsjukdom

Vad händer om hjärtventilen bara är 3?

Vad händer om hjärtventilen bara är 3?, hjärtklaff sjukdom hjärtsjukdom - 2018

Finns det biverkningar av hjärtklaffar? "" God kväll, tack för att du frågar. Hjärtat är ett organ som är mycket viktigt för människans liv. Detta organ pumpar blod i hela kroppen som vi vet att blod bär syre och näringsämnen som behövs av någon vävnad i vår kropp för att överleva. När hjärtat stan

Läs Mer
Typer av hållare, tand - 2018

Doc, vill du fråga, finns det en hawleyhållare utan en akrylplatta? för att jag då hade sett någon utan en akrylplatta. tack "" Hej Xxmaine, Retainer är ett verktyg för att behålla positionen för en fast tand snyggt och förbättras inte som tidigare. Hållaren som användes efter omröringsbehandling är fullständig. För att tänder

Läs Mer
Kliande hud i rygg och lårområde tills huden torkar som plast, melanom - 2018

Hej doktorn, jag vill fråga varför min mamma (58) ursprungligen kände kliande hud och pruntus (på hennes rygg och lår) som en apelsinskal, blev repad mer kliar och mer lila (mörkare) och spred sig till omgivningen. Den omgivande huden är också torr som en tunn plastpinne. Vill du fråga, är det ett symptom på melanom? Hur är nä

Läs Mer