FoodPro Preloader

Kategori - järnbristanemi


järnbristanemi

all sjuk kropp

all sjuk kropp, järnbristanemi - 2018

på eftermiddagen ... jag är 25 år gammal, så sen min kropp gör ont från axlar, ben och fötter ... vad tycker jag att det gör ont? "" Hej Allmän kroppssjukdom många orsaker; kan bero på tillfälliga förhållanden och kan också bero på långvarig sjukdom. För att vara säker måste du se en läkare, särskilt om symptomen du känner inte förbättras eller ens blir värre. Här är några möjliga ors

Läs Mer
Plötslig yrsel åtföljd av suddig syn, järnbristanemi - 2018

Doc, jag vill fråga, äntligen, känner jag mig ofta plötslig huvudvärk med dålig syn? Jag har en anemihistoria " Hej, tack för att du frågar. Den yrsel du känner kan vara ett symptom på anemi som du tidigare har upplevt. Anemi är ett tillstånd där kroppen saknar blodkroppar som innehåller hemoglobin, som fungerar för att transportera syre i hela kroppen. Några symptom

Läs Mer
järnbristanemi

Korrekt hantering av anemi

Korrekt hantering av anemi, järnbristanemi - 2018

Hej, mitt dok är 16 år gammal, 3 månader sedan jag var sjuk eftersom jag lider av anemi, var mitt hjärta 7, 6. Igår kände jag mig på samma sätt och då blev jag sjuk för ett blodprov och resultatet var min hb 7.9 Behöver du sjukhusvistelse, eller hur? "" Hej oki Tack för att du frågar Anemi är ett tillstånd där kroppen upplever brist på röda blodkroppar som innehåller hemoglobin. Anemi i sig kan v

Läs Mer
Mörka cirklar på grund av lågt blodtryck, järnbristanemi - 2018

God morgon, doc. Jag vill fråga om den mörka cirkeln som jag har, som orsakas av mitt låga blod som är ganska allvarligt. Är förbrukning av järn och bra sömnmönster, min mörka cirkel kommer att förbättras? tack doc! "" Hej skål, tack för frågan. Mörk cirkel är ett klagomål av mörka cirklar runt ögonen. Detta kan faktiskt

Läs Mer
Palmer och händer bleka till kalla, järnbristanemi - 2018

god natt doc som denna docka ofta gånger mina fötter och händer ser bleka ut och känner sig kalla mina huvuddockor är ofta ofta svimna kan du svimma och visionen rotera dockan, snälla svara på vilka symptom dockar? "" Hej ... Palmer och händer som ser blekt ut, kan orsakas av flera saker, inklusive: Mindre utsatt för solljus Hudton som är faktiskt yngre, vitare Utsatt för kall luft Hinder för lokala artärer / blodkärl Minskat blodflöde eller röda blodkroppar kan orsakas av anemi, lågt blodsocker i kroppen, brist på kroppsvätskor, chock. Om det åtföljs av

Läs Mer
Hantering suddig syn, lätt trötthet och gula naglar, järnbristanemi - 2018

Doc, jag är 31 år gammal. Sy en gång typhus typad. Och min ögonsyn börjar nu att bli suddig, mina naglar är lite gula. Jag är trött för fort och när jag äter kapitlet äter jag inte ens det, även om jag vill avta, vad ska dockan vara? Tks " Hej Aditya, tack för att du frågar. De symtom som du förmedlar kan vara en fortsättning på sjukdomen, eller två tillstånd som går ihop eller nära tiden. När det gäller din t

Läs Mer
järnbristanemi

Anemi samband med svimning

Anemi samband med svimning, järnbristanemi - 2018

Min Hb är låg, och jag hamnar ofta, men i ett medvetet tillstånd, har detta något att göra med anemi? "" Hej, tack för frågan Anemi är ett tillstånd där blodets hemoglobinnivåer ligger under normala värden. Hemoglobin är ett syrebärande protein i röda blodkroppar i hela kroppen. Normala hemog

Läs Mer
Den bästa kirurgiska metoden för att behandla hemorrojder, hemorrojder - 2018

Alo dok, jag var hemorrojder den 5: e efter en vecka efter att jag födde mitt andra barn (av kejsarsnitt) var hemorrojderna återkommande och värre även nu var varje kapitel blödande. har varit hos en allmänläkare med anfar medicin och smärtstillande medel. smärtan var något löst efter att ha tagit medicinen men tarmblodet var fortfarande blödande och ömt runt anusen. med sådana

Läs Mer
tm temporamandibularjunction

Smärta i käken när du äter eller gäspar

Smärta i käken när du äter eller gäspar, tm temporamandibularjunction - 2018

Assalamualaikum. Doc, jag vill fråga. Om höger käke gör ont för att äta eller gäspa eller öppnar munnen fungerar det inte, vanligtvis är det varför du gör det. inte bekväm känsla. sakitt. vad är det ??, vilken medicin? "" Hai Hendra När du öppnar och stänger en rörlig mun är käftens led som ligger under örat, även kallat den temporomandibulära leden. Här är bilden: Om det

Läs Mer
ben

ben

ben, ben - 2018

Hej docka, min högra bröstben är större och vänster sida är platt, ungefär börjar den vid 13 års ålder och nu är jag 15 år gammal. Jag tänker ta honom till en läkare vid 20 års ålder och kan drivas på så att han kan vara normal igen. Är du fortfarande eller kan inte återvända? "" God eftermiddag, tack för att du frågar. Ojämn bröstben kan up

Läs Mer
Varför är det en kalvsmärta efter jogging?, nyheter - 2018

Alo Doc, jag är 28 år gammal, 165 cm lång, väger 62 kg Vad är orsaken till min kalvsmärta i bilden nedan (exakt i den cirkulerade delen)? Förra året ville jag börja jogga en rutin varje morgon i öppet runt komplexet, men kalvsmärtorna var alltid ett hinder, kalvsmärtan uppstod efter en månad med att starta jogging, så att lusten alltid stannade där, det tog 1-2 månader att lindra smärtan genom att ge en lapp för en vecka och sedan lämna den tills det läker av sig själv. I år vill jag gå ti

Läs Mer