Kategori - allergiska luftvägsinfektioner


Övervinna förkylningar och ont i halsen varje gång du vaknar, allergiska luftvägsinfektioner - 2018

Doc, jag är ol, 19 år gammal. Jag vill fråga hur man hanterar förkylning och ont i halsen varje gång jag vaknar som inte läker hur man får hamnen? Då är mina ögon ofta kliande, så jag gnuggar ofta mina ögon till rött eftersom jag inte kan bära klåda, doc. Tack "" Hej Olif ... Tack för din

Läs Mer
allergiska luftvägsinfektioner

Överdriven slemproduktion i halsen

Överdriven slemproduktion i halsen, allergiska luftvägsinfektioner - 2018

hej dok, jag vill fråga, jag hostar inte, men varför är det att vanan att ta bort slem är ibland tjock och inte ens om jag inte hostar är loppet mycket störande om det finns en sådan vana? "" Hai Elsa, Tack för att du frågar. Kontinuerligt kommer cellerna som leder slemhinnan i halsen faktiskt att producera slem (slem). Funktio

Läs Mer
Effekt av bröstklem på bröststorlek, bröst - 2018

doc, är det möjligt att klämma bröstet själv, kan det vara stort? och är det ofta fel att klämma under onani? "" God eftermiddag, tack för att du frågar. Bröst är en del av en kvinnas kropp som är strukturellt sammansatt av bröstkörtlar, blodkärl, nervändar, bröstvårtor, muskler och fettvävnad som framgår av figuren nedan. Så att faktiskt be

Läs Mer
hjärtklaff sjukdom hjärtsjukdom

Vad händer om hjärtventilen bara är 3?

Vad händer om hjärtventilen bara är 3?, hjärtklaff sjukdom hjärtsjukdom - 2018

Finns det biverkningar av hjärtklaffar? "" God kväll, tack för att du frågar. Hjärtat är ett organ som är mycket viktigt för människans liv. Detta organ pumpar blod i hela kroppen som vi vet att blod bär syre och näringsämnen som behövs av någon vävnad i vår kropp för att överleva. När hjärtat stan

Läs Mer
Typer av hållare, tand - 2018

Doc, vill du fråga, finns det en hawleyhållare utan en akrylplatta? för att jag då hade sett någon utan en akrylplatta. tack "" Hej Xxmaine, Retainer är ett verktyg för att behålla positionen för en fast tand snyggt och förbättras inte som tidigare. Hållaren som användes efter omröringsbehandling är fullständig. För att tänder

Läs Mer
Kliande hud i rygg och lårområde tills huden torkar som plast, melanom - 2018

Hej doktorn, jag vill fråga varför min mamma (58) ursprungligen kände kliande hud och pruntus (på hennes rygg och lår) som en apelsinskal, blev repad mer kliar och mer lila (mörkare) och spred sig till omgivningen. Den omgivande huden är också torr som en tunn plastpinne. Vill du fråga, är det ett symptom på melanom? Hur är nä

Läs Mer